• Asignatura: Català
  • Autor: martinmonica183
  • hace 4 años

holaa necesito un resumen del primer capitulo de NOEL ET BUSCA
Graciaas!!

Respuestas

Respuesta dada por: Laialopezlozano26
3

Respuesta:

nose si estara bien

Explicación:

Aquesta historia tracta sobre un noi anomenat Enric que és trtobat a un cotxe ple de Cocaina. Aquest esdesperta a l'hospital Clínic de Barcelona i no recorda res. L'unaica persona que el reconeix és l'Unai, el seu company de pis. Aquest li confessa que han anat uns nois a casa seva i li han deixat un missatge per l'Enric. "Noel et busca".

Aquests fugeixen a un xalet d'una amiga de l'Unai, on l'Enric comença a recordar algunes coses i paraules soltes com per exmple: Julio, o que en Noel no és una persona dolenta sinó un policia bo, que ha estat a la presó. També agafa l'ordinador de l'Unai i llegeix una part del seu diari però es queda a mitges.

L'Unai s'envà dos dies del chalet per temes de la universitat.

Una noia, la Laura, amiga d'una amiga de l'Unai va a visitar a l'Enirc i després de tindre relacions amb aquest, li desmonta la vida a l'Unai, es a dir ella diu que mai l'ha vist agafar un llibre i que només té una amiga.

Doncs, aquests decideixen anar a Barcelona per acabar de llegir el diari de l'Unai. La Laura s'inventa una excusa per treure a la amiga de l'Unai de casa i així es com aquests entren i llegeixen que l'Unai no té estudis propis per tant no pot anat a la universitat.

L'Enric i la Laura parlen sobre el tema de l'amnesia i junts intenten recordar algo del passat però a l'Enric li fa mal el cap i li demana que el porti al clinic.

Quant es desperta te al costat a qui ell recorda com a en Noel. i aquest li explica tota la seva historia.

Noel és un nom d'una operació del qual l'Enric n'és el subjecte. La seva vida està dividida en dos parts: la d'avans i la d'ara.

La de avans era que ell era un noi problematic amb una familia rara. El pare alchoolic i la mare prostituta. Ell junt amb un amic seu, en Julio va matar a un altre noi, en Pablo quant tenien tan sols 9 anys. A tots dos els van enviar a dos centres molt allunyats l'un de l'altre perque mai es tornessin a juntar.

La de ara és que el van rehabilitar i canviar la cara i el nom i el van deixar viure en llibertat supervisada.

Aquest devia estar localitzat amb uun chip i se'l va treure aixi que el noi li diu que haurà de tornar a la pressó. L'Enric s'escapoa del taxi en el que van i va a veure l'Unai a casa seva.

L'Unai se'l emporta a un descampat i treu una pistola i explica la historia a l'Enric. L'Unai és el germà d'en Pablo, el noi al que l'Enric i en Julio van matar als nou anys. Aquest porta tota la vida intentant identificar a l'Enric i que en realitat no va tindre un accident de cotxe sinó que ja havien estat allà junts i que li va donar una pedrada al cap. Justament al moment aquell cotxe va chocar aprop i el va ficar dintre.

Preguntas similares