• Asignatura: Inglés
  • Autor: emmamelnic4
  • hace 5 años

5. Explică sensul cuvintelor: cotun, pribeag, (in) childa (ei), poclon, han, călăuz,
plăieș, ceata
atia acestui cuvânt în expresia​


emmamelnic4: azitatima varog la rom
emmamelnic4: dau coroana
valentinandronic6: ex 4 pagina 126 varog frumos

Respuestas

Respuesta dada por: RATAKAXD2
5

Respuesta:

NO SE

Explicación:

Fără adăpost

Un vagabond este o persoană care rătăcește dintr-o parte în alta sau care se deplasează continuu fără a avea o meserie sau un beneficiu sau o adresă specifică.

Bumbac

Bumbacul

Este o fibră textilă vegetală care crește în jurul semințelor plantei de bumbac, un arbust din genul Gossypium, aparține familiei Malvaceae, originară din regiunile tropicale și subtropicale, există diferite specii autohtone în America, Africa sau India .

Poţiune

O poțiune este un medicament lichid sau o otravă pe care o puteți bea. În medicina antică, era un preparat lichid care cântărea patru până la șase uncii dat de linguri.

Un han

Este o instituție de „ospitalitate” de tradiție veche pentru a oferi adăpost călătorilor. Inițial, acestea adăposteau clădiri care includeau alimente, băuturi și un spațiu pentru dormit, precum și facilități pentru încărcare, bagaje, căruțe și cai care le puteau însoți.

ghid

Un ghid este ceva care ghidează sau direcționează ceva către un scop. Poate fi folosit în contexte multiple. De exemplu, un ghid turistic este cel care ghidează vizitatorii către cele mai reprezentative locuri ale unui loc geografic, arătându-le frumusețile și spunându-le istoria.

Preguntas similares