• Asignatura: Català
  • Autor: eloiquero
  • hace 5 años

resumen de l'infern de marta​

Respuestas

Respuesta dada por: paulacobo
22
Marta és una jove estudiant que comparteix pis amb dues amigues, Carmen i Julia, estudiants a l'igual que ella, les tres amigues tenen amistat amb Braulio, un bon noi, i és Braulio qui els presentarà a Hector. Hector sembla un noi encantador, amb uns ulls blaus desafiants i alhora atraients, des d'un principi l'interès d'Hector es declina cap a la Marta sense dissimular.
Marta està passant per uns moments en què se sent molt vulnerable, ja que fa molt poc que va trencar la seva relacción amb el seu xicot Marcelo.Y és d'aquesta vulnerabilitat, de la qual s'aprofita Hector per anar ficant-se en la vida de la Marta. Un dels dies queden els quatre per anar a una discoteca, i Hector es menja el cap de mala manera, imaginant coses que no són i veient coses que no existeixen, arribant a donar a Marta el primer bofetón.Marta no ha entès la reacció d'Hector, i es pregunta molt enfadada que motius ha tingut el, per reaccionar de la manera en què ho va fer. Marta a principi es nega a veure i parlar amb Hector, però el, molt hàbilment i omplint-la de mentides, la sap entabanar d'una manera que ella sent pena pel, i acaba perdonant.
Tant Carmen com Julia s'adonen de com és Hector i intenten per tots els mitjans persuadir Marta perquè deixi a Hector, però ella està molt cega, i acaba perdonant sempre els seus arravataments, escudant-se en què va tenir una infància desgraciada, i que això ho ha marcat.
Dir que dins de la mateixa novel·la, a la fin, es troba la "Mascara de l'amor" que no deixa de ser una anàlisi de l'perfil d'un maltractador, i dóna unes quantes dades a tenir en compte per detectar a un possible maltractador, inclusivament a un psicòpata.
Respuesta dada por: omarari
6

Respuesta:

INTERNET

Explicación:

BUSCALO AHI SEGURO LO ENCUENTRAS

Preguntas similares