• Asignatura: Català
  • Autor: marcusbredus
  • hace 9 años

Necesito un resumen de algun libro corto, que no se note mucho que lo he sacado de internet (el libro tiene que ser en catalán) por favor ayuda es un poco urgente

Respuestas

Respuesta dada por: cris29
7
el libro se llama 'Envia'ns un àngel'

Andreu és un noi inquiet que vol donar un sentit a la seva vida. Com en Marc, el seu gran amic d’infantesa. Tots dos comparteixen aquestes ànsies de lluita i de superació i tots dos viuen una història d’amor. Però els camins que trien l’un i l’altre són ben diferents: l’Andreu busca una forma de realització en el món dels okupes, mentre que en Marc estudia amb interès per poder entrar a la universitat. Envia’ns un àngel és un cant a l’amistat i un elogi del dret a la diversitat i a la diferència. 


Resum:

Aquesta novel·la tracta d’un jove, l’Andreu, i el seu gran amic d’infantesa, en Marc. La historia és narrada pels dos nois, i cadascú l’explica des del seu punt de vista. L’Andreu explica com se sent de dolgut per la mort de la seva mare, l’amor que sent per la seva estimada Margo, la bibliotecària; i els gelós que sent quan veu que el brètol d’en Marc es fa molt amic d’ella. I en Marc explica la ràbia que li fa no poder refer l’amistat amb l’Andreu, l’amor que sent per la seva companya de classe, la Marina; i els gelos que té per en Marcel quan se n’assabenta que surt amb ella. Apart dels sentiments que senten els dos joves, la novel·la també explica com els dos amics es van distanciant i l’un se centra molt em els estudis per poder entrar a una bona universitat, i l’altre, l’Andreu, com intenta busca al lloc que a d’ocupar dins la societat, i com fuig de Girona per anar-se’n a Barcelona, com intenta fugir a Nàpols amagat dins un vaixell italià i com l’acaben descobrint i tornen a terra,i finalment com acabar entrant en el moviment dels okupes, i s’acaben reconciliant els dos amics.

TE RECOMIENDO QUE:
leetelo y cambia las palavras que no entiendas por que si no severa que no lo as echo tu.
espero que te sirva

Preguntas similares