• Asignatura: Física
  • Autor: Btyure15
  • hace 8 años

Que diferencia hay entre magnitud y patron de medida

Respuestas

Respuesta dada por: CUPID1
0


La "diferència" entre una magnitud i una unitat de mesura és que (per exemple) la magnitud és un esdeveniment que es dóna indiferentment en un sistema físic, com la trajectòria d'un objecte en l'espai el qual ocorre d'una manera específica i determinada (ja que la gravetat a la terra sempre serà la mateixa). 

La unitat de mesura , és la mesura estàndard, d'una magnitud , fins al punt que serveix com a punt de referència per fer mesuraments basades en aquest esdeveniment, fins i tot en esdeveniments diferents que tinguin lloc situacions equiparables. 

La velocitat del so és una magnitudque ocorre quan les ones viatgen a través de l'espai  343,2  m / s  (a 20 ° C de temperatura, amb 50% d'humitat ja  nivell del mar ) i això varia depenent del medi on viatgin aquestes ones aquesta magnitud té estàndards que seria les observables de manera repetitivabajo les miasmes condicions. 

Pel que canviar algunes d'aquestes condicions afecten la magnitudd'aquest esdeveniment. 

En resum, la magnitud és un esdeveniment que ocorre d'una manera específica sota circumstàncies específiques però poden variar. 

La estandarizacion d'aquest esdeveniment és fixa i en base a això es fa una unitat de mesura i només pot ocórrer aïlladament en els paràmetres donats i he alli el seu principal diferència.

Preguntas similares