quines tecnicques utilisaben a la alta edat mijana?

Respuestas

Respuesta dada por: snorye
2
Des del empalament comú passant per la màquina trenca cames a l'alçada dels genolls, el bressol de Judes o el poltre. Avui soin les deu tècniques de tortura més nocives de l'Edat Mitjana. Era un acte que causa danys físics o psicològics intencionadament, amb l'objectiu d'aconseguir confessions de les seves víctimes.
A l'edat mitjana l'agricultura va patir canvis. Els nobles i el clergat eren considerats els membres més importants de la societat feudal, van ser la majoria: en l'Edat Mitjana, gairebé totes les persones eren camperols.
No tots els pagesos tenien la mateixa categoria i condició social. Molts eren homes lliures. Entre aquests, alguns eren petits propietaris que vivien de les seves pròpies terres, mentre que altres, els colons, li arrendaven al senyor feudal una petita parcel·la de terra anomenada mans.
Altres pagesos, en canvi, eren considerats gairebé com esclaus: els serfs. Els serfs eren els únics que treballaven per mantenir al clergat ia la noblesa i que pagaven impostos.

Preguntas similares