• Asignatura: Català
  • Autor: Jaiimiito
  • hace 9 años

resumen del llibre el guardia de l'anell

Respuestas

Respuesta dada por: orianacinalli02
152

el llibre tracta de un xiquet anomenat ferran que va de vacances a benifairó el poblo del seu cosi pep.Pep lio f a una aposta al seu pare al final de lesvacances acabara amb ana una xiqueta de la colla del rabalet.Ferran i ana son molta amics ana, ferran quanuna vesprada queda amb ana liconta perque a vingut.A vingut per a seguir uns informes del seu pareque va morir i tractaben sobre on estaba el guardia del anell. al final del llibre ana el noia de ferran itroben l'anell que va amagar mahoma i que an estat trobant-lo mes de 400 anys. el troben auna proba prop de la talaia del vigilat on hi havia tres portes i en la del mig hi havia un finestro on dins d'un tresor es trobaba l'anell pero ferran i ana que rean majors perque anan cursaba el COU iferran anaba a commençar loa universitat. ferran i ana no s'o varen dir a ningu quedarem amb un tracte soles dirse-lo als seus fills dels fills als nets i aixi fins el final.
Respuesta dada por: mary24457181ozqyux
40

Respuesta:

El libro de el "Guardia de Anell Vivent Pascual", relata la historia de un grupo de amigos que vive en la Valldigna, la historia gira principalmente en torno a Fernando y Ana quienes son los protagonistas y a quienes se ven involucrados en el enigma de el guardián del anillo, que era un legado de una antigua civilización Persa en Valencia.

En la aventura los amigos, fortalecen sus lazos cuidando sus vidas para para resolver el enigma en el que se encontraban.

Preguntas similares