• Asignatura: Català
  • Autor: dinaelharrakel
  • hace 3 años

necessito un resum del llibre demana'm la lluna del primer capitulo de l'autora Care Santos doy 5 estrellas!!!!!

Respuestas

Respuesta dada por: hugoQuesada
29

Respuesta:

Blanca es canvia d'institut perquè pateix bullying. Ella ens explica, mitjançant correus electrònics que envia el seu germà, la situació en la qual es troba que li fa canviar d'institut.

Blanca pateix maltractament físic i psicològic de l'Àlex i els seus tres amics, principalment Àlex. Tot va començar amb una broma de molt mal gust: li van posar mel o alguna cosa semblant a la cadira de la classe. L'assetjament va haver augmentat fins arribar a el punt de treure una navalla a ella i al seu professor que intentava defensar-la.

A casa tampoc es troba massa a gust, el seu padrastre, que és el germà del seu difunt pare, li resulta insuportable i les noces de la seva mare amb el seu padrastre també.

L'única sortida que troba per escapar són els assajos de teatre, al costat de la seva amiga Irene, i Miwok, el noi que va conèixer al xat, era sensible i li prometia que ella era la noia de la seva vida. Ella s'estava enamorant d'un noi a el qual creia no haver vist mai. Un dia van quedar, a l'arribar-hi es va adonar que el noi de xat era l'Àlex.

A causa de tot això i a la recomanació del seu psicòleg Blanca es canvia d'institut i Àlex per primera vegada es penedeix de tot el que li izo a Blanca i desitja poder tornar enrere per canviar-ho tot, però sap que mai podrà aconseguir a Buranka.

Explicación:


dinaelharrakel: muchas gracias ahora podrias hasta la pagina 103 porfiiiis
Preguntas similares