• Asignatura: Català
  • Autor: noearroyomorato
  • hace 3 años

En què s'assemblen els llibres de cavalleria i les novel.les cavalleresques? En què es diferencien?

Respuestas

Respuesta dada por: naomiestrella2008
1

Resposta:

Semblança:

La novel·la cavalleresca se centren en les aventures d'un heroi el qual és un cavaller, mentre que en la novel·la picaresca es fa una burla Cap als cavallers destacándo a un antiheroi. La novel·la cavalleresca Retrata la noblesa i bons costums, mentre que la novel·la picaresca relata una història popular

Diferència:

  • La novel·la cavalleresca seria per dir-ho d'alguna manera la '' basada en fets reals '', com poden ser les biografies dels cavallers. Solen tenir molts episodis sexuals i altres violents. Diguem que reflecteixen més el món real on vivien els cavallers, tot és més creïble i natural.
  • Els llibres de cavalleries són els que tenen ficció, tenen encanteris, mags, dracs, gegants ... A mi personalment aquestes són les que m'agraden, encara que freqüentment es creuen els noms i cridem a aquestes '' novel·les de cavalleria ''. A més jo crec que tots els noms que pugueu recordar d'algun llibre de cavalleria estarà dins de l'apartat de ficció: Tirant lo Blanch, Amadís de Gaula, El llibre de el cavaller Zifar, Palmerín d'Oliva, L'enginyós gentilhome El Quixot de la Manxa (encara que alguns no la consideren novel·la de cavalleria pel seu to burlesc).

Preguntas similares