• Asignatura: Català
  • Autor: munozalex
  • hace 3 años

resumen por capitulo del libro ''NOEL ET BUSCA''
III Fugitius

Respuestas

Respuesta dada por: wiambelghiran
15

Respuesta:

Explicación:

Plantejament

L’Enric es desperta en un hospital i no recorda res. L’Unai, el seu company de pis, li diu que va tindre un accident de cotxe QUE ANAVA ple de droga amb 3 nois més: 2 jÓvens de 20 anys i un nen de 8. També LI va dir que el va conèixer per una pàgina d’Internet que buscava un lloc per a viure i l’Enric S'HI va oferir. L’Unai LI va dir quE era un noi poc sociable, quE es passava la seva vida AL treball i solament anava a casa per dinar i dormir. També li va dir que uns senyors  policies, van anar a casa I li van deixar un missatge:”Noel et busca”, ningú no saben quÈ pot ser però saben quE tornarAn. L’Enric té les cames lesionades i no pot sortir de l’hospital. La policia el vigila per interrogar-lo, encara que estigui amb amnèsia. Fa 3 dies que l’Enric es troba a l’hospital, però ara amb les cames millor. A partir d’ara la policia començaria a interrogar-lo, però ell no sabria res. Van descobrir quE es va fer 3 ciruRgies estÈtiques a la cara i quE va voler SUÏcidar-se, tallant-se les venes. Els policies van inspeccionar cada racó del pis quE l’Unai va compartir AMB ELL, però no van trobar res.

Nus

Fa uns mesos que l’Enric es troba A l’hospital, i ara ja pot sortir. L’Unai el va a buscar i el porta al seu pis on va passar amb ells dos mesos abans de l’accident. Van estar rient i l’Unai va invitar  la seva amiga  quE hi passés una estona. Després d’aquell dia l’Enric va començar a tenir uns somnis estranys. Al dia següent, l’Unai LI va dir que el va escoltar cridant:”Julio”, un munt de cops i ben fort. EN dir-li Julio a l 'Enric, ell es va posar a tremolar i a suar. Va començar a anar a un psiquiatre amb el doctor Moreno, i li va dir que aquell nom era una persona que ell temia. També va somiar amb una mare que maltractava i era maltractaDa. Un dia van anar a conèixer l' amiga de la MercÈ què compartia pis amb ella, la Laura i a l 'Enric li va parèixer atractiva i li va semblar un bon senyal. Dies després l’Unai li va dir a l’Enric que els havien pillat els nois que deien “Noel et busca” , llavors l’Unai li va dir que a baix hi HAVIA la MercÈ esperant-los amb el cotxe per anar-se’n a un lloc segur.

Llavors SE'N van anar a un xalet, on es van establir, l’Unai no ho volia dir, però sense voler li va dir que eren al xalet dels pares de la MercÈ, per si els trobaven. La MercÈ va tornar a Barcelona, mentre que ells dos continuaven allà. Estaven esmorZant quan el portàtil dE L' Unai estava obert. Va clicar en una carpeta on HI HAVIA el seu diari i  EN va llegir una mica. Va sortir l’Unai, i LI va dir quE sE N'aniria 2 dies a Barcelona per temes d’Universitat, però que tornaria. Hores més tard, va entrar la Laura, I li va dir que lI agradava. Aquella nit van dormir, i l’Enric va somiar en un noi petit que anava amb uns policies, un era bO I va pensar que era en Noel, van anar a la fira, però no hi havia ningú. L’endemÀ l’Enric, va pensar que en Julio era el nen petit del somni I va pensar que aquell missatge de Noel et busca no era una amenaça. La Laura li va dir que abans ell vivia a un altre pis amb l’Unai. Ell li va dir que HAVIEN DE tornar a Barcelona per veure El Noel.

Van arribar al pis, on hi havia un paquet per a ells, era un bloc de notes amb una f. Van anar a un restaurant on l’Enric es va marejar.

Respuesta dada por: madearape12
1

Noel et Busca, es un libro para niños sobre un niño llamado Noel que emprende un viaje para encontrar a su perro perdido, Busca.

En el camino, Noel se encuentra con muchos animales diferentes que lo ayudan en su búsqueda, al final, Noel y Busca se reencuentran y todos los animales celebran juntos.

¿Qué es un resumen?

Es una versión breve y concisa de un texto más largo, el cual se trata de una síntesis del argumento principal de un libro, artículo o documento, y suele ser escrito por otra persona.

Aprender más acerca de un resumen aquí:

https://brainly.lat/tarea/2610704

#SPJ2

Adjuntos:
Preguntas similares