• Asignatura: Català
  • Autor: aihoralinares
  • hace 4 años

UN RESUMEN DE EL LIBRO MISTERS S.L
EL VALENCIANO
PORFAVOR

Respuestas

Respuesta dada por: Gabrielmxt11
1

Respuesta:

Misteris S.L , va de Alicia, una adolescent reservada i de Sofia, sa tia , una àvia de 70 anys molt divertida i pesada.

El misteri del quadre:

Estant en casa l'àvia d'Alicia i germana de Sofia, li va sonar el telèfon a Sofia, era Valèria dient-li a la tia Sofia que li havien entrat a robar a sa casa, però no sabia qui, i que sols s'havien emportat un quadre. A elles els va semblar molt estrany, i van començar a investigar . Tia Sofia va intuir que era un xic grosset, i un altre més flac. I així va ser, resulta que el pintor del quadre era el cap dels tres, i en el quadre va posar pistes per a que quan entraren a l'hostal tindre-ho més fàcil de trobar.

Tia Sofia i Alicia van trobar que en el lloc on hi havia un espanta ocells, era on estava el tresor (diners que feia un any havien robat a un banc).

També van resoldre el cas de la porta tancada:

Tia Sofia va rebre una visita de Agustina, una serventa que treballava a casa dels René, que eren un matrimoni que feia poquet havien vingut de Bèlgica. Aquests vivien a la serra Blava. La dona patia d'alzheimer, paràlisi a la boca i no podia parlar.

Resulta que Agustina li va contar a la tia Sofia que, netejant la casa, havia vist que no havia vist ni cap foto fet que li va semblar estrany, i una porta tancada que el senyor René no li va deixar netejar, perquè deia que estava ple de ferramentes escapampades i que hi havia rates soltes i grans. A ella li va semblar sospitós i eixe va ser el motiu pel qual va anar a veure a Sofia.

Agustina li va dir a Sofia que anara a casa de René amb Policies per que comprovaren si passava alguna cosa darrere d'aquella porta. Evidentment va ser així, perquè allí estava amagat el verdader senyor René,  que estava tot demacrat i vellet pel fet que no li havien donat molt de menjar, i resultant que el qui s'havia fet passar pel senyor René, era un delinqüent que s'havia escapat de la presó. Aquest va ser detingut!

Agustina es va posar molt contenta per vore que el que ella no havia pogut contar mai, finalment s'havia descobert.

Preguntas similares