• Asignatura: Català
  • Autor: maranicole07
  • hace 4 años

Busca un conte i digues on hi ha el plantejament, el nuc i el desenllaç.

Respuestas

Respuesta dada por: hmg224569
2

Respuesta:

tio es eso facil

Explicación:

Inici

Maria, Paula i Júlia eren tres amigues de dotze anys cadascuna. Vivien en una població prop d'una praderia. Allà tenien de tot, la seva escola, el seu cinema, la seva biblioteca, les seves botigues per comprar queviures i roba, i, el millor de tot, un bell parc on es reunien dia a dia a jugar des que es van conèixer als 7 anys.

El parc quedava a la mateixa distància de la casa de cadascuna, per la qual totes caminaven els mateixos cent metres per reunir-se allí a divertir-se a la roda, al gronxador, al puja i baixa, o simplement jugar amb les seves nines en el gespa.

nus

Tot havia transcorregut bé durant aquests anys d'amistat. L'hora de parc era la més desitjada per elles. No obstant això, com tot a la vida, aquest any elles van entrar a secundària, i com cadascuna s'havia decidit per estudis diferents, els seus horaris van canviar i no van poder coincidir com abans en el seu lloc especial.

Amb el temps van passar de veure només tres vegades a la setmana quan abans eren set; després només dues vegades, i a la fi ni es veien. Hi va haver molta tristesa en els seus cors arran d'aquest allunyament, però les noves coses que succeïen en les seves vides feien que el pesar no fos tan profund. Va ser així com en un any el parc va quedar sol.

desenllaç

El temps, sense que les noies es fixessin, va passar volant. Per coses de la vida es van mudar de poble a estudiar a les diferents universitats que van escollir. No obstant això, quan les coses són molt bones, es repeteixen.


maranicole07: pues a mi es mas d8ficil por que no sabo la lengua mucho bien
maranicole07: dificil*
hmg224569: aah vale
hmg224569: de donde eres?
maranicole07: puerto de sagunto
maranicole07: tu?
hmg224569: yo de españa catalunya, en la escuela aprendemos catalan
maranicole07: aaa
Preguntas similares