• Asignatura: Historia
  • Autor: confitextex02
  • hace 4 años

●Què va succeir en el V mil·lenni a.C.?

●Quins canvis van experimentar els llogarets neolítics?

●Quin tipus d'edificacions es van erigir en aquesta època?

●Explica amb les teves paraules què era la metal·lúrgia:

●Raona els canvis que va comportar la metal·lúrgia:​

Respuestas

Respuesta dada por: Anónimo
2

Respuesta:

uè va succeir en el V mil·lenni a.C.?

C. Veu la propagació de l'agricultura de l'Orient Pròxim en tot el sud i el centre d'Europa. En les cultures urbanes de Mesopotàmia i Anatòlia, s'inventa la roda. Adorns de coure cada vegada més comuns, que marquen el període calcolític.

●Quins canvis van experimentar els llogarets neolítics?

Neolític. Fa aproximadament uns 10.000 anys es va produir un canvi climàtic, que va donar lloc a una sèrie de transformacions molt importants que es coneixen amb el nom de Revolució Neolítica. El clima es va tornar més càlid i es van produir canvis en la flora i en la fauna.

●Quin tipus d'edificacions es van erigir en aquesta època?

Els tres tipus principals de Monuments megalítics són el menhir, el dolmen i el cromlec.

Els megàlits són grans blocs de pedra en brut, amb la mida o forma original després de la seva extracció a la pedrera, emprats en la construcció d'estructures.

●Explica amb les teves paraules què era la metal·lúrgia:

La metal·lúrgia és la tècnica de l'obtenció i tractament dels metalls a partir de minerals metàl·lics. També estudia la producció d'aliatges. El control de qualitat dels processos.

●Raona els canvis que va comportar la metal·lúrgia

La prehistòria es va dividir en dos períodes: Paleolític i Neolític. El Neolític a super vegada va contenir a l'Edat dels metalls.

Durant aquest PLAÇA de temps, l'ésser humà va començar a Treballar els metalls, com el coure, bronze, ferro, or, plata, etc.

Els metalls eren utilitzats per confeccionar joies, eines, llances, fletxes, espases, carrosses, armadures, escuts, atuells, adornar edificacions, etc.

Gràcies a l'Descobriment d'aquests minerals i l'inici de super explotacions, l'ésser humà ha pogut anar evolucionant progressivament. Sense això, l'home no hauria pogut tenir enfrontaments bel·licós, defensar-se grans depredadores, desenvolupar l'arquitectura, ferreria, informàtica, robòtica, mineria, orfebreria, entre altres, construir grans naus per viatjar a el nou món, etc.

Explicación:

Preguntas similares