• Asignatura: Biología
  • Autor: gerki
  • hace 4 años

Quin és l’astre més gran que s’ha descobert?

Respuestas

Respuesta dada por: rasamorena95
2

Respuesta:

El sistema solar és el sistema estel·lar que es compon del Sol i els objectes que orbiten al seu voltant de manera directa o indirecta.[nota 1] Els objectes més grans que orbiten directament al voltant del Sol són els vuit planetes,[nota 2] mentre que la resta són objectes més petits, els planetes nans i objectes menors del sistema solar. Dos dels objectes que giren indirectament al voltant del Sol (satèl·lits naturals) són més grans que el planeta més petit, Mercuri.[nota 3]

espero y te ayude

Respuesta dada por: rutlopezor
0

Respuesta:

VY Canis Majoris es una estrella hipergigante roja, localizada en la constelación de Canis Major. Es una de las estrellas conocidas más grandes y luminosas. En su momento fue la mayor estrella conocida, aunque luego se descubrieron otras estrellas de mayor tamaño.

NML Cygni es una estrella hipergigante roja con una masa 40 veces superior a la del Sol, pero su volumen es mucho mayor que el de 40 soles, porque mientras más aumenta el peso de una estrella más disminuye su densidad.

UY Scuti es otra estrella cuyo radio es 1708 veces más largo que el del Sol. Pero, aun así su radio no ha podido ser calculado con la misma exactitud que el de NML Cygni, ya que presuntamente existe un margen de error en el cálculo de 192 radios solares. Esto significa que su radio es equivalente a por lo menos 1516 radios solares, pero es posible que sea hasta 1900 veces más grande que el Sol.

---------

VY Canis Majoris és una estrella hipergigante vermella, localitzada en la constel·lació de Canis Major. És una de les estrelles conegudes més grans i lluminoses. En el seu moment va ser la major estrella coneguda, tot i que després es van descobrir altres estrelles de major grandària.

NML Cygni és una estrella hipergigante vermella amb una massa 40 vegades superior a la de el Sol, però el seu volum és molt més gran que el de 40 sols, perquè com més augmenta el pes d'una estrella més disminueix la seva densitat.

UY Scuti és una altra estrella el radi és 1708 vegades més llarg que el de el Sol. Però, tot i així la seva ràdio no ha pogut ser calculat amb la mateixa exactitud que el de NML Cygni, ja que presumptament ha un marge d'error en el càlcul de 192 ràdios solars. Això vol dir que el seu radi és equivalent a almenys 1516 ràdios solars, però és possible que sigui fins a 1900 vegades més gran que el Sol.

Preguntas similares