• Asignatura: Català
  • Autor: adharagarcia
  • hace 5 años

Libro Un estiu a Borneo.
Està engrescat el nin amb la proposta d'anar a Borneo amb la seva tieta? Per què?
És que en Martí canvia de sobte d'idea sobre viatjar a Indonèsia?
Per què na Clàudia corregeix en Ramon quan anomena mones als orangutans?
Quina és la diferència entre les mones, els orangutans i els ximpanzés?


adharagarcia: Lo necesito para el lunes :)
adharagarcia: En Martí, per qüestions familiars, ha d'anar a passar l'estiu amb la seva tieta Rosa, a Indonèsia. La Rosa és veterinària i treballa en una clínica, al costat de la selva de Borneo, on té cura de més de 180 orangutans, amb l'ajut de cent daiaks, els indígenes de l'illa.
adharagarcia: En Martí primer no hi vol anar, però després d'uns esdeveniments inesperats, decideix viatjar fins a la selva, on viurà moltes aventures i coneixerà el rei dels orangutans, en Kosasi, les mares adoptives que tenen cura dels orangutans més petits, l'Eso, un cuidador que l'ajudarà en les seves tribulacions, i un munt d'orangutans amb qui passarà un estiu ple d'emocions i vivències noves. En Martí, a nivell personal, experimentarà un gran canvi en la seva vida durant aquest estiu a Borneo.
adharagarcia: Deixarà de ser un noi despistat, que sempre està a la lluna i que mai no té interès per les coses, i es tornarà més madur, més conscient i amb ganes de fer moltes coses. Aquesta novel·la està basada en la realitat. L'autora s'ha inspirat en la seva germana Rosa, que és veterinària, especialitzada en primats i que durant cinc anys ha treballat en una clínica d'orangutans a Borneo
pedroski: val, ara te ho faig
adharagarcia: :D
pedroski: 1. si, per que deixara de ser un noi despiestat

Respuestas

Respuesta dada por: pedroski
1

hauriem de saber primer de que tracta el llibre y después et podre respondre les preguntes

Preguntas similares