que significaba ser adolescente antes?​

Respuestas

Respuesta dada por: ambarbarre1993
1

Respuesta:

Es la etapa que marca el proceso de transformación del niño en adulto.

Respuesta dada por: juliadelcamino
0

Respuesta:

Parlem d’adolescències. Estudiem les persones com un tot; els univitel·lins tenen la mateixa informació genètica i fins i tot són diferents. Cadascú és lliure de realitzar la seva adolescència, des del punt de vista físic, som semblants, a nivell psicològic, som diferents.

Mai es pot dir” TOTS els adolescents són... “hi ha trets comuns que ens fan veure que hi ha semblances en edats i a més com parlem de cicle vital en tot aquest procés hi ha guanys i perjudicis i per això no podem estudiar un col·lectiu, si no estudiem concretament a les persones desde la seva individualitat.

Explicación:

Adolescència; derivada de la paraula llatina “ Créixer fins la maduresa” i no és universal, ja que no podem dir que passa a totes les cultures.

No tots els adolescents són iguals i no els podem tractar igual. Diferències individuals: codi genètic, sexe, edat, context històric i cultural, factors ambientals ( família, amics, realitat socioeconòmica) = El context és important perquè ens influència i ens ajuda a explicar com ens comportem.’adolescència es caracteritza pels canvis que hi ha ( hi ha una acceleració) a tot nivell físic, cognitiu, emocional, social que afecten el conjunt de l’organisme i de la persona. Apareixen patologies perquè no s’han adaptat els canvis, és pot considera, una etapa d’experimentació, de creixement, de risc. Això afecta a la Identitat, no és una malaltia.

No hi ha una edat concreta, l’adolescència comença depenent de la persona. Amb 8 anys hi ha molts canvis a nivell físic i això afecta a tots als altres aspectes.

Preguntas similares