• Asignatura: Català
  • Autor: kaeli162890
  • hace 5 años

resumen aquell agost amb punt final.​

Respuestas

Respuesta dada por: ramirogustavoromero2
15

RESPUESTA:

immediatament, seguint un fet que trencava la monotonia de l’estiu, i no va deixar escapar cap detall. Eren moltes les preguntes que emergien al voltant d’aquesta tragèdia. Les més òbvies, les que feien referència a qui n’era el culpable i per què ho havia fet, o les relatives al seu entorn, quina era la implicació del seu amic Cèsar o com havia afectat el grup d’amics. Però també altres de més profundes. Com va passar de ser una notícia a un espectacle? Fins on poden arribar els pares per a protegir els fills? On queda la frontera entre la llei i la justícia?

immediatament, seguint un fet que trencava la monotonia de l’estiu, i no va deixar escapar cap detall. Eren moltes les preguntes que emergien al voltant d’aquesta tragèdia. Les més òbvies, les que feien referència a qui n’era el culpable i per què ho havia fet, o les relatives al seu entorn, quina era la implicació del seu amic Cèsar o com havia afectat el grup d’amics. Però també altres de més profundes. Com va passar de ser una notícia a un espectacle? Fins on poden arribar els pares per a protegir els fills? On queda la frontera entre la llei i la justícia?Aquell agost amb punt final planteja molts interrogants a mesura que va donant veu a diversos protagonistes. Amics, pares, advocats i periodistes intenten explicar-nos les seues veritats, les seues justificacions i, fins i tot, algunes mentides.

Respuesta dada por: mary24457181ozqyux
0

Vaig tenir un agost fantàstic! Vaig fer moltes activitats diferents i vaig conèixer moltes persones noves. Em vaig sentir molt afortunat de poder gaudir d'un mes tan bonic.

Resumen del libro "aquell agost amb punt final".​

Aquell agost amb punt final és un llibre escrit per Eva Pérez i publicat el 2019. El llibre narra la història d'una noia de nom Marta que està de vacances a la platja amb la seva família. Allí, coneix a un noi anomenat Dani i els dos es fan amics.

A mesura que els dies passen, l'amistat es converteix en amor i els dos passen un estiu increïble junts. Malauradament, les coses no acaben com Marta hauria volgut i Dani desapareix de la seva vida sense dir-li adéu. Marta està devastada i no sap com superar la pèrdua del seu primer amor. Aquest llibre tracta sobre l'amor, la pèrdua i la necessitat de seguir endavant.

Conoce más sobre El Catalán en: https://brainly.lat/tarea/3681811

#SPJ2

Adjuntos:
Preguntas similares