• Asignatura: Historia
  • Autor: starunicorn
  • hace 6 años

1. Quin va ser l'origen de l'imperi Bizantí? Quines terres
ocupava? Quins territoris va guanyar per a Bizanci l'em-
perador Justinià? Per què penses que la seua època va
ser la de més esplendor? Quines altres etapes hi va ha-
ver en la història de Bizanci? Què vol dir que l'Imperi es
va hel·lenitzar?

Respuestas

Respuesta dada por: Cristelgamer305
119

Respuesta:

Explicación:

1. Imperi Romà d'Orient o también anomenat Imperi Bizantí, es va originar en l'any 395 d.C. Quan l'emperador Teodosio va dividir l'Imperi Romà en dos: Orient i Occident.

2.el imperi bizantí se situo principalment en el que era l'imperi romà d'orient: els Balcans, però a més, es va quedar amb Itàlia, amb la anatòlia (Turquia), amb el nord d'àfrica, part d'Egipte, de palestina, i a l'estret de Gibraltar té possessions a el sud d'Espanya i a l'extrem nord de l'actual marroc. amb aquest tipus de posició, els bizantins controlaven gairebé íntegrament el mediterrani.

3.Su general Belisario va aconseguir una ràpida conquesta de el regne dels vàndals de el nord d'Àfrica, i més tard el propi Belisario, juntament amb Narsés i altres generals, van conquerir el regne Ostrogodo d'Itàlia, restaurant després de més de mig segle de control bàrbar dels territoris de Dalmàcia, Sicília i la península.

4. al llarg dels anys va anar perdent influència i poder fins que, el 1453, quan va succeir la conquesta de Constantinoble (únic territori que posseïa en aquell temps) es va dissoldre definitivament l'Imperi bizantí. Ubicació de l'Imperi bizantí per a l'any 550, any de màxima esplendor.

5.El imperi es divideix en tres importants etapes: Primera Etapa d'Or Bizantina: en aquest moment els creuats van destruir Constantinoble. Segona Etapa d'Or Bizantina: els turcs van prendre Constantinoble. Art proto bizantí: apareix la querella iconoclasta en l'època de Justinià.

6. La hel·lenització és l'extensió de la civilització grega, especialment durant el període hel·lenístic (a partir de l'imperi d'Alexandre el Gran). També s'aplica el terme per a l'extensió de la llengua grega


starunicorn: Gracias
Cristelgamer305: Denada
Cristelgamer305: Oye, hablas español?
Preguntas similares