Hola necesito ayuda si alguien me puede explicar o resolver , ofrezco 50 puntos, son mas de una pregunta. ( És en catalan).

1. Per quin motiu no has de tocar els terminals d'un condensador?

2. Quin om reben els tres terminals d'un transistor?

3. Quina diferència hi ha entre electricitat i electrònica?

Respuestas

Respuesta dada por: matias1215
1

Respuesta:

1)  Després de ser desconnectats, un condensador puede emmagatzemar càrregues per un temps considerable. Depenent de molts factors, aquesta càrrega no puede resultar perillosa. Si la càrrega emmagatzemada es relativament gran i Toques sobre terminals, literamente POTS sortir volant d'una habitació a una altra: o, causandote graves cremades. Puc provar amb un condensador de por Exemple 1000uF / 20v i connectar-lo a una font de 12v (polaritzat correctament), després uneix les patilles de l'condensador i veuràs sortir unes espurnes. Això es Perquè a l'unir els terminals, estàs descarregant el condensador de "cop" (també podrien descarregar-se por mitjà d'una resistència, en un temps més). Ara imagina imagina que el condensador almanece una càrrega més gran i connectat a un major voltatge, a l'tocar sobre terminals tu actuarials com el mitjà pel qual el condensador es descarrega

2)Els terminals de el transistor reben el nom d'emissor, col·lector i base. La base és el terminal que està unit a la zona intermèdia de l'transistor.

3)Jo diria en poques paraules: Electricitat = Fenomen físic i natural. D'acord amb el mateix diccionari, La Electrònica és l'estudi i aplicació de l'comportament dels electrons en diversos mitjans, com el buit, els gasos i els semiconductors, sotmesos a l'acció de camps elèctrics i magnètics.


stramer18: Muchas gracias
matias1215: Con gusto ;)
Preguntas similares