• Asignatura: Català
  • Autor: skarletvegareyes
  • hace 7 años

redaccion de las mascarillas en catalan

Respuestas

Respuesta dada por: pgarciarueda
0

Respuesta:

L'obligatorietat de l'ús de mascaretes en espais oberts entra en vigor aquest dijous, segons el Butlletí Oficial de l'Estat publicat aquest dimecres, que fixa que s'han de fer servir en espais tancats i al carrer quan no es pugui garantir la distància mínima de seguretat de dos metres .

Hauran posar-se-tots aquells majors de sis anys: "Es disposa, amb caràcter general, l'ús obligatori de màscares a persones de sis anys en endavant en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert a el públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de al menys dos metres, sent recomanable el seu ús per a la població infantil d'entre tres i cinc anys ".

El BOE apunta algunes excepcions: "S'exceptuen d'aquesta obligació a aquelles persones que presenten algun tipus de dificultat respiratòria que es pugui veure agreujada per la utilització de la mascareta i a aquelles l'ús es trobi contraindicat per motius de salut o discapacitat". El BOE indica que és vàlida "qualsevol tipus de mascareta, preferentment higièniques i quirúrgiques, que cobreixi nas i boca. S'observaran, en tot cas, les indicacions de les autoritats sanitàries sobre el seu ús ".

"Així mateix, el seu ús no és exigible en el desenvolupament d'activitats que resultin incompatibles, com ara la ingesta d'aliments i begudes, així com en circumstàncies en què hi hagi una causa de força major o situació de necessitat", s'assenyala.

Preguntas similares