• Asignatura: Català
  • Autor: lailaprincess19
  • hace 9 años

4 Redacciones en catalan cortas.

Respuestas

Respuesta dada por: mchunjia
2
1.hi havia una vegada un home que tallava al bosc. Un dia es s'hi va acostar un ós i se'l va menjar. Fi.

2. a l'altra banda de l'habitació se senten uns crits. tinc por, però m'aixeco i vaig a veure de qui són. Obro la porta i ja no recordo res més.

3. estava veient els teletubbies perquè m'encanten a pesar dels meus 40 anys i de cop un d'aquest m'insulta. agafo la làmpara que tinc al costat i les tampó contra la seva cara.

4. sóc la millor escrivint. ho se... lo que fa l'avorriment. .. que algú em matii
Respuesta dada por: nievesrubio
4

I feel pretty.

Ahir vaig veure una pel•lícula que em va fer reflexionar i avui vull parlar una mica sobre el que m’ha semblat. Comença amb una dona que es diu Reene, la gent la tracta malament per el fet de estar grassa i és clar a ella no li agrada el seu cos i a més a més la gent la tracta amb desprisí. Tot això li fa ser una dona molt insegura de si mateixa.  

Un dia a casa seva esta veient la televisió i veu una pel•lícula que una dona demana un desitj i se li compleix. Això li fa pensar en que si ella fa el mateix tindrà el que voldrà, ser guapa. Quan el seu desitj no es compleix es posa trista i va a un gimnàs que es va apuntar de bicicletes estàtiques. A la classe esta pedalejant i es cau a terra, però de cop quan es mira al mirall ella es veu canviada. Segons ella a canviat i es guapa, però realment no. Personalment no se si es veu canviada perquè s’ha donat un cop fort o teòricament a sigut màgia.  

Com es veu guapa agafa moltíssima confiança en si mateixa, es fa recepcionista de una multinacional de cosmètics. Quan la volen ascendre i esta de viatje d’empresa es dona un cop i ella es torna a veure grassa, pensa que a tornat a canviar. Això la posa trista i s’en va a casa perquè pensa que ha canviat i que si es grassa a la gent no li agradarà.  

Al final de la pel•lícula no se que li passa però se li creua un cable o alguna cosa per l’estil i es dona conta que per el fet de ser grassa la gent no deixarà d’estimar-la i que així esta bé.

Vull parlar d’aquesta pel•lícula perquè m’ha fet reflexionar sobre els prejuicis que la gent tenim i que realment son estupids, ja que pel fet de ser més prima no ets millor. Que el que realment compta és la ment i no el físic, que molta gent te depressió per el fet que no es com li agradaria. Però la vida es així no tot es com t’agrada, però encara això has de tirar cap endavant i aprendre a estimarte tal i com ets.

Preguntas similares