• Asignatura: Català
  • Autor: minipinochaox8wux
  • hace 8 años

recepta de cuina amb els verbs en imperatiu.​

Respuestas

Respuesta dada por: ampeterby7
1

Respuesta:

ingredients:

- 4 patates

- 1 ceba

- 4 ous

- Oli d'oliva

- Sal

1. Pela i trosseja la ceba, ja sigui a tires o en petits daus. Pots també passar-la per la trituradora per no trobar els trossos de ceba a la truita, en cas que no t'agradi massa la textura de la ceba.

2. Mentre curtes la ceba, posa una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva; afegeix sal a la ceba i, quan l'oli estigui ben calent, tira-a la paella per ofegar a foc molt lent. Amb l'ajuda d'una espàtula o cullera de fusta, veu remenant la ceba perquè no es cremi.

3. D'altra banda, pela les patates, renta per retirar la brutícia que haurà deixat la closca i talla en fines rodanxes. Intenta que tots siguin d'una mida i amplada similar per evitar que després es cremin.

4. En una paella més gran, afegeix abundant oli per fregir les patatas.Batir ous truita de patates

5. En un bol o bol gran, bat els ous juntament amb una mica de sal i afegeix després la ceba i la patata. Dóna-li voltes amb una forquilla perquè tots els ingredients quedin ben barrejats.

6. Posa a foc una paella antiadherent, que pot ser una de les que ja has utilitzat (sempre que l'hagis netejat), a la qual has d'afegir unes gotes d'oli d'oliva per a cobrir la superfície de la paella. Assegura't que la truita espanyola no s'enganxi a la paella, ja que això destrossaria la recepta per complet.

7. Amb una cullera de fusta, remou els ingredients de la truita perquè l'ou es vagi quallant a foc molt lent. Seguidament, veu donant-li forma arrodonida i veuràs com anirà prenent consistència a poc a poc.

8. Una vegada que vGirar la truita de patates en un platoeas que la truita està ja una mica quallada i s'està daurant, ajuda't d'un plat per donar la volta a la truita. Col·loca sobre la paella i gira-, de manera que després podràs tornar a fer-la fora a la paella perquè es cuini per l'altre costat.

Vés amb compte de no cremar-te, ja que la paella estarà calent, i tracta de ser ràpid / a a l'girar la truita espanyola perquè no es desfaci o s'enfonsi.

9. Repeteix el pas anterior tantes vegades com sigui necessari perquè l'ou es qualli del tot i la truita de patata i ceba quedi ben daurada per les dues cares. Si t'agrada que a l'tallar l'ou no estigui cuinat per complet, retira-abans de el foc. Pots comprovar si la truita està quallada punxant-la amb una forquilla

Explicación:

Que t’ha aprofiti :)


minipinochaox8wux: como se llama la receta
ampeterby7: Truita de patates
ampeterby7: :)
minipinochaox8wux: ok ya me di cuenta gracias.
Respuesta dada por: adamvila10
0

Respuesta:

Ingredients:

3 cullerades soperes de farina de blat (60 g)

1 ou fresc

1 nou de mantega (10 g)

1/2 got de llet (100 ml)

5 cullerades soperes de crema de xocolata i avellanes (125 g

1 culleradeta de sucre

Poseu la farina, l’ou, el sucre i la llet al bol.

Bateu-ho tot fins que aconseguiu una pasta fina.

Unteu una paella amb mantega i poseu-la a mig foc. Quan la mantega estigui desfeta, afegiu-hi una capa fina de pasta fins que la paella quedi coberta.

Quan qualli per un costat doneu-li la volta amb ajuda d’una forquilla (no tarda més de 3 minuts). Repetiu l’operació fins que acabeu la pasta.

Farciu la crep amb una bona cullerada de crema de xocolata i avellanes tan bon punt surti de la paella.

Poseu-la en una plat i acompanyeu-la d’uns talls de fruita de temporada.

Estris

Bol

Bol

Batedora

Batedora

Paella

Paella

Cullera

Cullera

Forquilla

Forquilla

Preguntas similares