• Asignatura: Català
  • Autor: MardyBum
  • hace 9 años

He de fer una redacció de tema lliure, sobre unes 200 paraules que inclogui la frase "la mort comença per les sabates" gràcies ^^

Respuestas

Respuesta dada por: Carla76543
2
Va sonar l'alarma del meu despertador. Amb mandra em vaig asseure al llit i apagar el despertador. Vaig agafar la roba que havia preparat la nit anterior, juntament amb una tovallola. Vaig anar al bany, em vaig dutxar i em canviï. Avui era l'aniversari del meu pare, ja mort. Anàvem a anar al cementiri en família. El lloc quedava bastant lluny, a una hora i mitja, així que hauríem d'anar d'hora, perquè a part havíem d'anar a comprar coses per a la celebració del dinovè aniversari de la meva germanastra. Els meus avis i la meva mare ja estaven llestos. Ens pugem al cotxe i el meu avi va començar a conduir.

El camí anava a ser bastant llarg, així que per no avorrir massa em vaig posar a escoltar música amb els auriculars mentre mirava per la finestreta de l'acte.

L'hora i mitja va passar, ja havíem arribat al cementiri. Alguns van anar a comprar flors per al meu difunt pare, jo em quedi observant algunes tombes. Algun dia, tots i cada un de nosaltres acabarem enterrats sota terra, és igual si ets ric o pobre, dona o home, flac o gros, maca o lletja, negre o blanc ... tots acabarem en una mena de caixa, la qual està envoltada de terra i insectes. LA mort comença per les sabates... Des que naixem, tots compartim el mateix destí. Al minut en què, jo, em vaig posar de genolls, per observar una lapida d'una parella d'avis, van néixer 148 persones i altres 105 ... van morir. Mentre alguns neixen ... altres moren.
Respuesta dada por: dangomez73
0

Respuesta:

amigooo

Explicación:

hola ahor ate voy a hacer tus deberes!!! ahora mem pongo en ello xd

tu me haces los mios i los de mis todos compañeros y jo te ago los tuyas

LOS DEBERES LOS TIENES QUE HACER TU

Preguntas similares