• Asignatura: Català
  • Autor: houdaelhana17
  • hace 8 años

Quiero resumenes de los capítulos de L'esclau del mercadal

Respuestas

Respuesta dada por: sarahvillargomila
18

Respuesta:

No sé si t'ajudarà:

Explicación:

"Resum: L’Hug pertany a una família de comerciants que anhela ascendir socialment. Però ell no vol seguir l’ofici del pare, sinó servir el rei Pere III. En la Girona del segle XIV, aquest jove cristià, un altre de religió jueva –en Jucef– i en Suliman, un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. I això els portarà molts problemes. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat"

Respuesta dada por: llveloz5050
1

La obra titulada "El Esclavo del Mercadal" o como su nombre original en Catalán "L'esclau del mercadal", trata sobre una novela infantil, que narra la historia de una familia comerciante, en la que el padre asciende rápidamente, y uno de sus hijos en contra de los deseos de su padre no quiere seguir el legado de comerciante, sino que quiere servirle al Rey Pere III.

¿Qué es un resumen?

El resumen es una sinopsis de un texto anterior, este se realiza con la intención de tener en un texto más corto las expresiones más relevantes o importantes del texto principal.

Ver más sobre resumen en:

https://brainly.lat/tarea/2610704

#SPJ2

Adjuntos:
Preguntas similares